Forum's Slow again?

View previous topic View next topic Go down

Forum's Slow again?

Post by Tony V on Sat Oct 11, 2014 5:34 pm

Is anyone else having problems with the TRF loading slow? It took me 15 minutes to get to point where I could post this at 4:35pm EST
avatar
Tony V
Moderator
Moderator

Number of posts : 615
Age : 48
Registration date : 2008-09-13

Back to top Go down

Re: Forum's Slow again?

Post by jukeboxman on Sat Oct 11, 2014 5:52 pm

Yes last night and today takes forever to load

_________________
GARY
(Jukebox Man)
avatar
jukeboxman
Admin
Admin

Number of posts : 122
Age : 64
Registration date : 2011-11-04

Back to top Go down

Re: Forum's Slow again?

Post by 75X11 on Sat Oct 11, 2014 7:12 pm

All this am for me. Checked all around and this was the slow one. I couldn't even post because the log in timed out each time and invalidated.
avatar
75X11
Member
Member

Number of posts : 4900
Age : 61
Registration date : 2013-03-10

Back to top Go down

Re: Forum's Slow again?

Post by Resistance is Futile on Sat Oct 11, 2014 7:37 pm

Same Here and I have 14.9Mbps on my end. This has been going on for Two days.

First time in a long time for that issue. Hmmm.
Hope it gets straightened out.
avatar
Resistance is Futile
Member
Member

Number of posts : 976
Age : 73
Registration date : 2008-03-12

Back to top Go down

Re: Forum's Slow again?

Post by Wildcat445 on Sun Oct 12, 2014 10:53 pm

It took several tries for me to get on just now.

WC

Wildcat445
Member
Member

Number of posts : 5168
Registration date : 2011-09-19

Back to top Go down

Re: Forum's Slow again?

Post by Resistance is Futile on Sun Oct 12, 2014 11:46 pm

Now its fast today. I noticed the same thing when going on to the Forumotion help web page. It must have to do with all the kids getting on the web, now that they are back in school. Or there some traffic issues with the Internet on the east coast and Europe?

I could get into my forum and ARF with no problem and surf everywhere else during the same time frame.
avatar
Resistance is Futile
Member
Member

Number of posts : 976
Age : 73
Registration date : 2008-03-12

Back to top Go down

Re: Forum's Slow again?

Post by tuberadiogeek on Mon Oct 13, 2014 1:53 am

It's being slow on my end right now, at least on my computer anyways. Haven't tried my phone, probably won't. It looks like Bill posted an announcement about a problem, but I couldn't read it due to apparently not having access to that post. My guess it's related to the forum being slow. I imagine it's a server issue or software issue.
avatar
tuberadiogeek
Member
Member

Number of posts : 664
Age : 35
Registration date : 2013-02-11

Back to top Go down

Re: Forum's Slow again?

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum